Testreszabás

A párhuzamosok a végtelenben összeérnek, mert nem tudok még egyenesen varrni rendesen

Tegnap kinyomtattam a generált zakót és kivágtam-összecelluxoztam egy gyors ellenőrzésre még bármi előtt. Sose lesz tökéletes, gondoltam, de legalább nézzük meg, hogy állunk. Nyilván egyből találtam egy váratlan és még annál is váratlanabb méretű hibát – és nem a karöltő formájával! Az azt hiszem nagyjából rendben van!

Viszont az oldalzsebénél a szűkítővel összezárt alsó és felső rész egészen durván nem egyforma hosszú: kb 2,5 cm különbség lett valahogy. Ami furcsább, hogy a Könyvben az illusztrációkon is hosszabbnak mutatja a felső vonalat, és a szerkesztési utasításokban sem találom, hogy hol csúszhattam el ennyire. Lehet itt van egy trükk amiről nem tudok? Ennyit azért nehezen tudnék bedolgozni... Megoldódott!

Advertisement

Szóval egyelőre mindent újraellenőrzök és megpróbálom megérteni a hiba gyökerét, mint lezuhant rakéta után a fehérköpenyesek. Ha kiderül, hol rontottam el, valami csúnya eldobhatós anyagból összevarrom ezt a vázat, aztán meglátjuk mi a következő lépés.

Elvileg egyébként tudnak a Copyguruban egyből SVG-ből nyomtatni, ami jelentősen egyszerűsíti az exportálási folyamatot a jelenlegihez képest. Eddig kimentettem az SVG-t, megnyitottam Inkscape-ben, tettem rá egy 1x1 centis kontrollnégyzetet, elrendeztem, majd kimentettem belőle egy PDF-et. Mennyivel egyszerűbb lesz ha az egészet tudom a böngészőből a Mondvacsinálttal csinálni!

Share This Story

Get our newsletter