Legszánalmasabb humblebrag lesz, de most egy pár hétre ki kellett ugorjak a New York-i főhadiszállásra, így szünetel a nadrágprojekt: nem töltök fel még egy képet öcsém hátsójáról, de úgy tűnik, az előző posztbeli változtatás működni fog, ha lesz időm megcsinálni.

Advertisement

Amíg itt vagyok viszont, fel kéne fedeznem úgy igazán a Garment Districtet: gyanús, hogy szélesebb választék van érdekes textilekből, bár nem tudom mennyire olcsóbban, mint otthon. Amikor decemberben erre jártam, akkor még csak kerek szemekkel néztem a Mood végtelen polcait és a köztük szaladgáló Swatch kutyát, de most már vannak ötleteim is, hogy miket keresek és mit szeretnék belőlük csinálni.

Egyelőre közelgő születésnapom alkalmából vettem magamnak egy Classic Tailoring Techniques: A Construction Guide for Men's Wear című tankönyvet, amit elég rendszeresen láttam hivatkozva blogokon. A részletesnek tűnő leírásokon túl külön szeretem, hogy az előző tulajdonos bő jegyzetekkel egészítette ki a könyvet (vagy szállt vitába a szerzővel? Első blikkre nem egyértelmű!), szóval van egy közösségi médiafogyasztás része is a dolognak.