Legszánalmasabb humblebrag lesz, de most egy pár hétre ki kellett ugorjak a New York-i főhadiszállásra, így szünetel a nadrágprojekt: nem töltök fel még egy képet öcsém hátsójáról, de úgy tűnik, az előző posztbeli változtatás működni fog, ha lesz időm megcsinálni.

Amíg itt vagyok viszont, fel kéne fedeznem úgy igazán a Garment Districtet: gyanús, hogy szélesebb választék van érdekes textilekből, bár nem tudom mennyire olcsóbban, mint otthon. Amikor decemberben erre jártam, akkor még csak kerek szemekkel néztem a Mood végtelen polcait és a köztük szaladgáló Swatch kutyát, de most már vannak ötleteim is, hogy miket keresek és mit szeretnék belőlük csinálni.

Egyelőre közelgő születésnapom alkalmából vettem magamnak egy Classic Tailoring Techniques: A Construction Guide for Men's Wear című tankönyvet, amit elég rendszeresen láttam hivatkozva blogokon. A részletesnek tűnő leírásokon túl külön szeretem, hogy az előző tulajdonos bő jegyzetekkel egészítette ki a könyvet (vagy szállt vitába a szerzővel? Első blikkre nem egyértelmű!), szóval van egy közösségi médiafogyasztás része is a dolognak.