Testreszabás

A párhuzamosok a végtelenben összeérnek, mert nem tudok még egyenesen varrni rendesen
A párhuzamosok a végtelenben összeérnek, mert nem tudok még egyenesen varrni rendesen
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Made with kisebb-mint-három in London

Kevesebb látványos sikerélményem van mostanában varrásügyileg mint szeretném: az ing óta (aminek kicsit rövid lett az ujja, úgyhogy azon filózok átalakítsam-e rövidujjúvá) belekezdtem a Fixed-NuKED-Pr0per zakóba, amit, amikor költözés közben molyokat találtam, minden más addig felhalmozott gyapjú textilemmel együtt kidobtam inkább – biztos ami biztos, illetve amúgy se szerettem volna rengeteg cuccal kiköltözni Londonba.

Merthogy itt vagyok november óta és mostanra kezd annyira kialakulni a rutin, meg vettem asztalt és lenyúltam a lakótársam amúgy polcon porosodó varrógépét, hogy folytatni tudom a varrást.

Advertisement

Hosszas filózás után a lehető legunalmasabb anyagot vettem, hogy majd azon gyorsan végigpörgetek egy nadrágot – ennek még hasznát is venném – aztán visszatérek a zakóhoz ugyanebből. Sajnos hamar kiderült hogy félreértettük egymást a boltossal, a LUXURY TROPICAL WITH 120S WOOL szegélyfeliratból is egyértelműen kiderült, de már csak otthon, hogy műszálat is tartalmaz. Sebaj, nem volt nagyon drága (£10/m) és kell gyakorolni is, pláne hogy ilyen nyomorékra sikerült csak a farzseb (és ez is csak másodikra, mert először át is szakítottam valahogy az anyagot):

Illustration for article titled Made with kisebb-mint-három in London
Advertisement

Viszont a kedvenc helyemen, a Walthamstow-i piacon sokkal szebbet és sokkal olcsóbban találtam, ráadásul amikor rákérdeztem, 100% gyapjú-e, az eladó egyből kapta is elő az öngyújtóját hogy megpörkölje a csücskét. £8/méter áron vettem Fox Brothers flannelt, amihez hasonló, ha nem (a szegélyfelirat alapján) az All Saints-nek külön lett volna gyártva, £92/méterbe kerülne:

Illustration for article titled Made with kisebb-mint-három in London
Advertisement

Alig várom már, hogy ezt szerencsétlenkedjem szét apró cafatokra!

Share This Story

Get our newsletter