Testreszabás

A párhuzamosok a végtelenben összeérnek, mert nem tudok még egyenesen varrni rendesen
A párhuzamosok a végtelenben összeérnek, mert nem tudok még egyenesen varrni rendesen

Kész a farmer!

Illustration for article titled Kész a farmer!

Furcsa érzés felvenni a nadrágot: nem csak azért, mert első blikkre is egyértelmű hibák vannak benne, hanem mert amikor feltűnik az embereknek, hogy ez AZ a farmer, elkezdenek stírölni. És lévén nem vagyok hozzászokva, hogy ennyien, ennyire egyértelműen bámulják a fenekem, fel is töltöm egyből az internetre. Logikus, nem?

Advertisement

A részegen kanyargó dísztűzésen túl a szabással is vannak gondok: kicsit túltoltam a derekat és a kényelmesnél egy 3-4 centivel fennebb ér véget a nadrág, mint szeretném, de ami problémásabb, hogy a comb tetejénél (mi annak a rendes neve) éppen egy kicsivel szűkebb mint kellene, ezért furán esik benne a járás. Ezen túl hátul vannak még furcsaságok, a mellékelt ábrán a kérdőjeleknél és wat-tal jelölve, ahol egyszerűen nem értem, miből ered a felbugyogott anyag. Plusz, mintha nem lenne egyvonalban a két zseb, de lehet csak a képen vettem fel valami kontraposzt-szerű pózt?

Illustration for article titled Kész a farmer!
Advertisement

A következő nadrág mindenesetre nem egy farmer lesz, hanem egy Burda 6933 öcsémnek, csak anyagot kell vennem még hozzá. Aztán vissza fogok térni a farmer-témához, mert még van egy nadrágra elegendő anyagom. Akkorra jó lenne kicsit több tapasztalattal nekimenni és ezek helyett a hibák helyett valami újabbakat és egzotikusabbakat kitalálni.

Share This Story

Get our newsletter